CONTAGION (Salgın)FİLMİNİ İZLEDİNİZ Mİ?

Felaket başa gelmeden evvel , onu önleyecek ve ona karşı savunulacak gerekleri düşünmek lazımdır. Geldikten sonra dövünmenin faydası yoktur. Atatürk (Nutuk -1927)

CONTAGION; Steven Soderbergh tarafından hazırlanarak tüm dünyada 2011 yılında gösterime sunulan ABD/BAE yapımı bir sinema filmidir. Son derece profesyonelce hazırlanmış çok başarılı ve izlemekten keyif alacağınız bir yapıttır.

Filmin tarihi eski olmasına rağmen konusu günümüzde tüm insanlığın birlikte yaşadığı Coronavirüs salgınını anlatmaktadır.

14 Mart 2020 tarihli Facebook’ta ” PSİKOLOJİK HAREKATÇI GÖZÜYLE KORONA VİRÜSÜ NEDİR?” başlıklı bir yazı yazdım. Ve yazımda bu virüsün dünyayı yönetmeğe çalışan egemen güçler tarafından planlı proğramlı bir şekilde yayıldığı şeklindeki düşüncemi sizlerle paylaştım.

Bu yazımdaki fikirlerimi çok abartılı ve komplo teorisi yaratma hevesi olarak değerlendirmeler olmuştu. Onlar kendi tezlerinde haklı olsalar da ben yine kafamdaki soru işaretleri ile bunun bir komplo teorisi olmadığını düşünmeye devam ediyorum.

Sizlere tavsiyem bu filmi izleyin ve bugün yaşadıklarımızla karşılaştırın. Bu kadar da benzerlik olur mu diyeceğinize eminim.

Hayırlı seyirler …..
https://filmkovasi.org/salgin-contagion-62391402-filmi/2

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.